Võrkpallurid peavad pühapäeval kodumängu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IMsport/Järvamaa võrkpallimeeskonna treening.
IMsport/Järvamaa võrkpallimeeskonna treening. Foto: Anne Põder

Sel pühapäeval kl 12 kohtub meeste võrkpalli esiliiga mängus IMsport Järvamaa Väätsa tervisekompleksis Liider/Rae vald meeskonnaga.

 

Meeskonna eestvedaja Ilmar Mõttus tunnistas, et vastasvõistkond tundub olema kõige suurema keskmise vanusega ja kogenud mängumehi jagub sinna küllaga. „Selle meeskonna puhul on minul jäänud silma kaks asja. Esiteks on seal rida päris häid rannavolle mängijaid: Kaarel Kais, Jaanus Kuller, Andres Leismann. Seega servi vastuvõtt ja platsimäng peaksid kobedad olema. Teiseks on see võistkond mulle silma jäänud meeletu vaidlemise himuga. Seal on mehi, kes ei suuda tihti oma närvikava taltsutada,“ lisas ta.

„Meie võistkonna kohta oskan öelda seda, et oleme vahepeal kõvasti jõudu teinud ja kavas on teha rida muudatusi. Kas need muudatused ennast õigustavad, näeme pühapäeval,“ jätkas ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles