Kogukonnajuhtide projekt alustas aastat uue hooga

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arto Saar
Arto Saar Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Jalgpalli Liidu poolt ellu kutsutud kogukonnajuhtide projekt töötab sellest aastast täistuuridel, kui 2. jaanuarist alates on Eesti Jalgpalli Liidu, UEFA ja klubide koostööna kogukonnajuht juba 11 klubis, sh ka Paide linnameeskonnas Arto Saar, kes kogunesid möödunud nädalal Tallinnas.

Liigade arendusosakonna juhataja Veiko Soo sõnul oli kogukonnajuhtide kogunemine kohe aasta alguses väga tähtis, et tekitada hea meeskonnatunne, vahetada mõtteid ja rääkida läbi nii tegevuskava kui ka eesmärgid algavaks hooajaks.

Loe edasid siit!

EJLi, UEFA ja Premium liiga klubide koostöös toimuva projekti eesmärk on kasvatada pealtvaatajate arvu läbi järjepideva ja läbimõeldud suhtluse kogukonnaga, kuhu kuuluvad klubis treenivad noored, lapsevanemad, spordihuvilised, piirkonnas elavad inimesed ja tegutsevad koolid, asutused ja organisatsioonid. Projekt vältab vähemalt kolm aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles