Paide Viking Window võttis võõral väljakul vastu kaotuse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide viking Window  ja KK Viimsi/Noto
Paide viking Window ja KK Viimsi/Noto Foto: Germo Aabla

Saku esiliigas peeti kesknädalal kaks mängu, millest esimeses võitis Tartu Kalev/Estiko koduväljakul Paide Viking Window meeskonda 82:68 ja teises oli KA Tallinna Kalev/TLÜ võõrsil parem Tartu Ülikool/Kuremaa SKst 107:76.

 

Basket.ee kirjutab, et Tartu Kalev/Estiko jäi mängu alguses küll tagaajaja rolli, kuid suutis kodupubliku toetusel vahe tagasi mängida. Poolajaks haarati 44:43 eduseis. Tasavägise kolmanda veerandaja järel särasid tablool  viiginumbrid 59:59. Punkt punkti mäng jätkus seisuni 66:66, ent tartlaste 16:2 lõpuspurt sai lõpuks määravaks ja tõi Estikole hooaja seitsmenda võidu.

Turniiritabelis on viikingitel nüüd kuus võitu ja üheksa kaotust, mis annab 12 meeskonna seas üheksanda koha. Tartu Kalev/Estiko on seitsmes.

Ajakava järgi peab Paide Viking Window järgmise mängu 8. veebruaril kl 20.15 Paide E-Piima spordihallis kaheksandat kohta hoidva Betoonimeister/Tskk/SK Nord meeskonna vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles