Allkirjastatud leping toob tööd 30 inimesele

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja saab taas elu täis: kevadel kolitakse kolledžihoone kahele ülemisele koorusele ajutiselt Türi põhikooli IV-V klasside õpilased, sügiseks seavad end esimesel korrusel asuvatele kontoripindadele sotsiaalkindlustusameti töötajad.
Maja saab taas elu täis: kevadel kolitakse kolledžihoone kahele ülemisele koorusele ajutiselt Türi põhikooli IV-V klasside õpilased, sügiseks seavad end esimesel korrusel asuvatele kontoripindadele sotsiaalkindlustusameti töötajad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeva pärastlõunal sõlmisid sotsiaal­kindlustus­amet ja Türi vallavalitsus koostöölepingu, mille järgi toetab vald ametile sobivate ruumide remonti ja töökorda seadmist.

Ameti siinne esindus avab uksed sügisel Türil endises kolledžihoones ja tööd saab seal 30 inimest.

Sellest, et sotsiaalkindlustusamet plaanib Türil esinduse avada, on räägitud viimased paar aastat. Nüüd on jõutud ka otseste tegudeni. Kevadpealinnas on leitud sobivad ruumid, mis, tõsi küll, tuleb veel üles vuntsida, ent üks on kindel: sügisel avab esindus endise kolledži ruumides uksed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles