Eksporditegu 2018 konkursil saab hääletada Konesko poolt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konesko Koeru tehas
Konesko Koeru tehas Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

KredEx Krediidikindlustuse Facebooki lehel on tänasest võimalik valida “Eksporditegu 2018” konkursil osalevate ettevõtete seast enda lemmik. Tänavu viiendat korda välja antavale eksporditeo auhinnale kandideerivad 13 Eesti ettevõtet, kellel on ette näidata 2018. aastast silmapaistvaid eksporditegusid, sealhulgas Kesk-Eesti üks suurimaid tööandjaid Konesko AS.   

“Tänavune eksporditeo auhinna väljakuulutamine on eriline, sest seekord saab ka rahvas silmapaistvamatele tegudele oma hääle anda. Konkursil kandideerib nii suuri ettevõtteid, kelle edukas eksport on mõjutanud positiivselt kogu Eesti majandust, kui ka põnevaid väiketegijaid, kes on saavutanud oma nišis märkimisväärse edu,” rääkis KredEx Krediidikindlustuse juhatuse liige Mariko Rukholm. 

KredEx Krediidikindlustuse eesmärk on pakkuda ettevõtjatele kaasaegset ja paindlikku krediidikindlustusteenust.

2018. aasta parimale eksporditeole kandideerivad 13 ettevõtet, nende seas raudbetoontreppide tootja Alistron AS, nutikaid tänavavalgustuse juhtimise süsteeme loov Cityntel OÜ, pakirobotite tootja Cleveron AS, fotoaksessuaaride valmistaja Dreaming Carita OÜ, telekommunikatsiooniseadmete tootja Ericsson Eesti AS, kilepakendite tootja Estiko Plastar AS, orgaanilise kosmeetika tootja Eurobio Lab OÜ, armartuurelementide eksportija FinEst Metallid OÜ, puidugraanulitehaste rajaja Hekotek AS, masinaehitusettevõte Konesko AS, ehituskeemia tootja Krimelte OÜ, tarkvaraettevõte Nortal AS ja kasemahla tootja Öselstuff OÜ. 

Eksporditeo kandidaate hindavad nii ekspordispetsialistidest koosnev žürii kui ka rahvažürii, kes saab hääletada KredEx Krediidikindlustuse Facebooki lehel kuni 12. veebruarini.

Riikliku kindlustusseltsi poolt välja antava eksporditeo auhinna žüriisse kuuluvad KredEx Krediidikindlustuse juht Erki Aamer, eelmisel aastal “Eksporditegu 2017” auhinna saanud Baltic Workboatsi juhatuse liige Jüri Taal, EAS-i rahvusvahelise müügi valdkonnajuht Elar Ollik, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste osakonna juht Piret Potisepp ja rahvusvahelise kaubanduskoja ICC Eesti rahvuskomitee volikogu esimees Tiit Tammemägi. 

Välisturgudele siirduvatele Eesti ettevõtetele riskide maandamise lahendusi pakkuv KredEx Krediidikindlustus annab välja eksporditeo auhinda juba alates 2014. aastast. Varasematel aastatel on auhinna pälvinud Baltic Workboats, Harju Elekter, Eesti puitmajatootjad ja E-Piim. 

KredEx Krediidikindlustuse eesmärk on pakkuda ettevõtjatele kaasaegset ja paindlikku krediidikindlustusteenust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles