Alustavatele ettevõtjatele mõeldud koolitus tuleb aprillis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlus gala külalised fotoseinal
Ettevõtlus gala külalised fotoseinal Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Ootame alustava ettevõtja baaskoolitusele eelkõige eelneva ettevõtlusalase kogemuseta isikud või tegevusega äsja alustanud ettevõtjad, aga ka kõiki, kes soovivad omandada ettevõtlusalaseid baasteadmisi ja oskusi ning saada praktilisi teadmisi oma ettevõtte rajamiseks. Baaskoolitus annab vajalikud alusteadmised potentsiaalsetele ja alustavatele ettevõtjatele ning loob teadmised ja oskused ettevõtte asutamiseks.

 

Koolitus on ülesehitatud praktilistel ülesannetel ja need toimuvad aktiivõppe meetodil, sisaldades arutelusid, rühmatöid, kogemuste vahetamist ja näidisjuhtumite lahendamist.

Alustava ettevõtja baaskoolituse käigus saab kaardistatud kõikide osalejate ärimudel, valmib äriplaan ja tegevuskava, mis on heaks abivahendiks ettevõtte asutamisel ja arendamisel. Osalejad saavad esmase teadmise tööriistadest, mida kasutada ettevõtluse alustamisel ning soovitused koolitajatelt enda äriidee arendamist puudutavates küsimustes.

Koolitus toimub seitsmel päeval (56 akadeemilist tundi) 16. aprillist 2019 kuni 21. maini 2019 kella 9.30-17, Paides Nelja Kuninga Hotelli konverentsiruumis.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles