Suusatama tuli poolsada inimest

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Teisipäeva õhtul toimus Türil Tolli metsas järjekordne suusatamise seeriavõistluse etapp, kus osales ligi poolsada inimest.

 

Kui eelmise nädala lõpus oli tunda juba kevadet ja võistluste edasine kulg oli lahtine, siis ööga sadas maha korralik lumevaip, mis lükkas ümber kõik kahtlused. Kohati oli rada küll veidi pehme, kuid üldiselt hästi sõidetav.

Kolmandal etapil tuli kuni 6aastastel lastel sõita 200m, kus kiireimateks tüdrukuteks tunnistati Marleen Kaasiku, Teili Gritšenko ja Liisa-Lota Kasemägi ning kiireimateks poisteks Karl Märten Aren, Aadi Kukk ja Marten Toomela. 7.-10aastased lapsed pidid sõitma 1 kilomeetrise ringi, kus parimad tüdrukud olid Annaliisa Aren ja Marilin Põllu ning parimad poisid Steven Marti Lillipuu, Aksel Kukk ja Fredi Viigipuu. 3 kilomeetri pikkuse ringi pidid läbima kõik 11.-14aastased poisid ja tüdrukud. Parimad poisid olid Georg Emil Pärn, Vallo Marten Lillipuu ja Hugo Viigipuu ning tüdrukud Anna-Liisa leiten ja Karolin Surva.

Kõik vanemad vanuseklassid läbisid kaks korda 3 kilomeetrist ringi ja põhiklassis võitis Pille-Riin Kaaver ning 35+ aastaste naiste seas Tiina Idavain, Tiia Riis ja Maive Leif. 15.-18. aastaste noormeeste parimad olid taas Oskar Kontus, Kert Järva ja Georg paal. 19.-39aastased lõpetasid järjestuses Andres Kaaver, Rene Luik ja Karl Hans Aasavelt. Vanemas klassis, 40.-49aastaste meeste kiireimad olid Aare Pärn, Ivo Mölder ja Tõnu Surva ning 50+ aastaste meeste seas Vello Lillipuu, Ervi Kaasiku ja Gert Saaman.

Kui eelmise nädala lõpus oli tunda juba kevadet ja võistluste edasine kulg oli lahtine, siis ööga sadas maha korralik lumevaip, mis lükkas ümber kõik kahtlused. Kohati oli rada küll veidi pehme, kuid üldiselt hästi sõidetav.

Järgmine ehk viimane seeriavõistluse etapp toimub juba nädala pärast, 19.veebruaril, kus kuni 6 aastased sõidavad 200m, kuni 10aastased 1 kilomeeter, kuni 14aastased 3 kilomeetrit ja kõik vanemad vanuseklassid 9 kilomeetrit ühisstardist.

Võistluste juhend ja tulemused on Türi Spordiklubide Liidu kodulehel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles