Ujujad noppisid medaleid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook Ujumisklubi Spordiklubi

Laupäeval toimus Tartus Aura veekeskuses Eesti ujumisliidu noortesarja Tartu tsooni teine etapp. Türi spordikooli ujujad võitsid kaks kuldmedalit ja ühe hõbedase autasu.

 

Türi Spordikooli ujumistreener Otto Männa andis teada, et T-14 vanuseklassis seisis poodiumi kõrgemal astmel Mariette Villems, kes võitis 100m vabaujumise isikliku rekordiga 1.02,88. Tulemus on ühtlasi Järvamaa absoluutne rekord. Samal distantsil kuulus hõbedane autasu Sandra Tännale ajaga 1.05,07. Sama vanuseklassi tütarlaste 100m seliliujumises oli kindlalt esimene Henna Terehov. Võiduajaks märgiti 1.14,25. Tulemus on võistleja isiklik tipptulemus. Mariette Villemsil tuli vastu võtta veel üks kuldne autasu. Sedakorda 4x 50m teateujumises Ujumise spordiklubi võistkonnas.

Lisaks T-14 100m liblikujumises saavutas neljanda koha Sandra Tänna ajaga 1.14,50 ja viienda koha Mariette Villems ajaga 1.14,83 (isiklikud rekordid).

P-12 klassis oli Oskar Männa 50m vabaujumises kuues ajaga 32,70 ja 50m liblikas seitsmes ajaga 40,11.

Eesti Ujumisliidu noortesarja viimane etapp toimub 6. aprillil Sillamäel ja finaal traditsiooniliselt 1. juunil Keilas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles