Paides koolitatakse teatrihuvilisi noori

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
10.04.2018. Paide Teater tutvustab end Eesti teatrijuhtidele. Pildil projektijuht Harri Ausmaa, lavastaja Jan Teevet ning näitlejad Joosep Uus, Johannes Richard Sepping, Ursel Tilk, Kirill Havanski.
10.04.2018. Paide Teater tutvustab end Eesti teatrijuhtidele. Pildil projektijuht Harri Ausmaa, lavastaja Jan Teevet ning näitlejad Joosep Uus, Johannes Richard Sepping, Ursel Tilk, Kirill Havanski. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel nädalavahetusel korraldab Paide teater Paide muusika- ja teatrimajas VIII-XII klassi teatrihuvilistele noortele töötubasid.

 

Paide teater on Eesti noorim professionaalne teater, mis tegutseb alates 1. augustist 2018. Koos professionaalse trupi Paidesse saabumisega avati ka teatristuudio, mille eesmärgiks on anda osalejatele vajalikud oskused oma ideede väljendamiseks, avardada nende maailmataju, tutvustada teatri- ja etenduskunstide maailma.

Teatril on hea meel MTÜ Tarbja Kultuuriseltsi algatatud projekti „Noorte teemapäevad ja õppereisid“ raames läbi viia kahepäevane teatri töötuba. Soovitakse tutvustada teatri ja stuudio tegemisi ning loomulikult teha trenni, mängida, liikuda, improviseerida, õppida, häälitseda ja higistada – teha teatrit.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles