Naiskaptenina raudteelaevas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Margi Sanderi elukoht on praegu Tallinnas ja kodulinnaks peab ta Viljandit, on omad lood seotud ka Türiga. Kui on aega ja käes palavad suvepäevad, siis ei ole midagi mõnusamat kui pausi ajal lähedal asuvast Grossi poest jäätise ostmiseks läbi põigata.
Kuigi Margi Sanderi elukoht on praegu Tallinnas ja kodulinnaks peab ta Viljandit, on omad lood seotud ka Türiga. Kui on aega ja käes palavad suvepäevad, siis ei ole midagi mõnusamat kui pausi ajal lähedal asuvast Grossi poest jäätise ostmiseks läbi põigata. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva-Jaani gümnaasiumi vilistlane, Eesti esimene ja ainus naisrongijuht Margi Sander (25) sõidab aasta alguses Tallinnast Viljandisse. Sõidab täpselt, minuti pealt graafikust kinni pidades.

See võib olla Kärust veidi maad Türi poole, kui üks põder otsustab, et tema teekond võiks ta viia kokku oranži värvikuube kandva, rahvasuus porgandiks ristitud Elroni rongiga.

Põder tuleb kurvi tagant. Suur loom ei vaata ringi, ei kuluta asjatult aega, vaid liigub otsejoones üle raudtee. Läheb napilt, kokkupõrkest jääb lõpuks puudu vaid mõni meeter, aga põder jõuab üle. Rong jätkab reisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles