Emili Liis Osula esindab Eestit Lätis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emili Liis Osula (nr 13) 800 meetri jooksus. Et eelnevalt alad ei läinud soovitult, jooksis ta selle distantsi lihtsalt ära.
Emili Liis Osula (nr 13) 800 meetri jooksus. Et eelnevalt alad ei läinud soovitult, jooksis ta selle distantsi lihtsalt ära. Foto: Marko Mumm / EKJL

2. märtsil toimuvad Lätis, Kuldigas U18 vanuse Balti võistkondlikud meistrivõistlused. Võisteldakse 11 alal, nii noormeeste kui neidude arvestuses.

 

Käesoleva sisehooaja põhjal võib jooksualadel säravamaid tulemusi oodata Marit Kutmanilt ja Ann Marii Kivikaselt, kes mõlemad teevad kaasa 60 m sprindis ning 4x200 m teatejooksus. Teiste seas on 60m tõkkejooksus võistlemas ka Audentese SK sportlane, Paidest pärit Emili Liis Osula.

Noormeestest on kohal samuti heas hoos olev Oliver Kruuspan, kes osaleb 60 m jooksus, 300 m jooksus ja 4x200 m teatejooksus. Mait Filipozzi püüab kõrget kohta teivashüppes ning teeb samuti kaasa teatejooksus.

Vaata Eesti koondise koosseisu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles