Põhjaka mõisa söögikoht läheb hooajale vastu uue töökorraldusega

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjaka mõis on võtnud sihi töötada ühe hooaja jooksul uues formaadis, kus kevadel on võimalik minna Põhjakasse sööma vähemalt ühel nädalavahetusel kuus ja suvel nii, nagu inimesed seni harjunud on – viiel päeval nädalas.
Põhjaka mõis on võtnud sihi töötada ühe hooaja jooksul uues formaadis, kus kevadel on võimalik minna Põhjakasse sööma vähemalt ühel nädalavahetusel kuus ja suvel nii, nagu inimesed seni harjunud on – viiel päeval nädalas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvalaste ja ka kaugema kandi rahva seas hinnatud Põhjaka mõisa söögikoht on tänavu avatud tavapärasest harvem. Järva Teataja uuris, mis on selle põhjus.

Kui tavaliselt on Põhjaka puhanud jaanuaris, siis tänavu on uksed olnud kinni ka veebruaris. Kevadest on mõis küll külastajatele avatud, kuid mitte enam viiel päeval nädalas nagu eelmistel aastatel.

Põhjaka mõisa üks eestvedajaid, Märt Metsallik, märkis, et nad on kümne tegevusaastaga kogunud rohkelt kogemusi ja teadmisi ühe maarestorani pidamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles