Mitmevõistlejad pidid vigastuste tõttu Glasgow sise-EMi katkestama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Robert Saluri of Estonia makes an attempt in the shot put of the heptathlon at the European Athletics Indoor Championships at the Emirates Arena in Glasgow, Scotland, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Karl Robert Saluri of Estonia makes an attempt in the shot put of the heptathlon at the European Athletics Indoor Championships at the Emirates Arena in Glasgow, Scotland, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) Foto: Alastair Grant / AP

Mitmevõistleja Janek Õiglane vigastas Glasgow´s toimuvatel sisekergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel teivashüppes jalga ning pidi katkestama. Teine mitmevõistleja Karl Robert Saluri jättis võistluse seljavalu tõttu pooleli avapäeval pärast kuulitõuget. 

 

Seitsmevõistluse algus oli eestlaste jaoks olnud suurepärane, kui Saluri jooksis sise-EMi rekordiks 6,75 ning läks seitsmevõistluse liidriks. Õiglane sai kirja 7,15 ja oli avaala järel 10. Kaugushüppes sai Saluri kirja tulemuse 7.49 ning hoidis 1905 punktiga teist kohta. Õiglane hüppas 7.23 ja oli kahe ala järel 1699 punktiga 11.

Kuulitõukes piirdus Saluri 13.84ga, ent hoidis kolme ala järel 2624 punktiga jätkuvalt teist kohta. Kahjuks pidi Saluri seljaprobleemide tõttu võistluse seejärel pooleli jätma. "Kuulitõuge oli raske, tegin juba kauguses veidi seljale liiga, aga läksin ikka kuuli tõukama. Mõtlesin, et pole väga hullu, aga proovikatsel käis lõplik valu läbi ja siis sain aru, et seis on jama," rääkis Saluri katkestamise põhjustest ning lisas, et USAsse naastes tuleb seljast uus pilt teha ning raviplaan paika panna.

Raplamaalt pärit Karl Robert Saluri esindab kergejõustikuklubi Järvalat. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles