Jaanus Marrandit teeb EKRE esiletõus murelikuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Marrandi
Jaanus Marrandi Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti ettevõtjaid rõõmustab Reformierakonna edu  parlamendivalimistel, mis annab neile põhjust arvata, et valija pole huvitatud üksnes raha kiiresti laiali jagamisest, kirjutab Postimees.

 

Sotsiaaldemokraadist ettevõtja, endine riigikogu liige Jaanus Marrandi ütles, et sotside kehva valimistulemuse põhjus võib olla see, et laiema publiku kõnetamise asemel on vajutud kitsasse nišši.

Kitsa niši all mõtles Marrandi eelkõige seda, et sotsidest on jäänud mulje kui linnaintelligentsi ja haritlaste erakonnast, kes laiemat valijaskonda – ettevõtjaid, töölisi, maainimesi – oma sõnumitega enam ei puuduta. «Me peaks olema laiapõhjaline, ühiskonnas tasakaalu otsiv erakond, aga me oleme liiga kitsasse niši läinud,» ütles Marrandi, lisades korduvalt, et ta ei taha koduerakonda siiski liiga detailselt kritiseerida ega tagantjärele rusikatega vehkida. Marrandi otsustas sel korral kandideerimata jätta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles