Rongiga sõidab üha rohkem inimesi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn 24.09.2018
Elron.
FOTO:SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA
Tallinn 24.09.2018 Elron. FOTO:SANDER ILVEST/EESTI MEEDIA Foto: Sander Ilvest / Postimees

Elroni rongidega on aasta kahe kuuga sõidetud üle 1,2 miljoni korra. Eelmise aastaga võrreldes tehti ligi 50 000 sõitu rohkem, sõitude hulk suurenes neli protsenti.

 

Rongiga sõitjate hulk näitab, et üha rohkem inimesi eelistab säästlikke liikumisviise. „Näeme, et rongisõit kogub populaarsust just pikematel liinidel, seda nii töö- kui ka vabaajasõitude tegemiseks,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Porgandite üha suurenev menu on mõistetav, seejuures on nõudlus Tartu, Narva ja Viljandi suunal kiirete ekspressühenduste toel suurenenud enam kui kolmandiku. Paraku seab see meie rongipargi üha suurema pinge alla, sest meie kasutuses olev rongide arv on sama, mis viie aasta eest. Ületäituvus ei ole enam probleem ainult reede ja pühapäeva õhtuti, vaid tihti juba ka nädala sees. Loodame klientide mõistvale suhtumisele.“

Veebruaris küündis rongiga tehtud sõitude hulk  603 000 sõiduni.

Elroni piletitulu ulatus aasta kahe esimese kuuga 2,7 miljoni euroni, mida on 16 protsenti rohkem kui 2018. aasta samal ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles