Järvamaa muuseum kutsub piknikule

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa muuseum. Pilt on ilustratiivne.
Järvamaa muuseum. Pilt on ilustratiivne. Foto: Tiit Reinberg

10. aprillini saab Järvamaa muuseumis külastada maakonna koolide õpilastööde näitus teemal „Piknikule“. Käsitöö- ja tehnoloogiatundides on õppeaasta jooksul valminud hulgaliselt huvitavaid ja omanäolisi töid, mis on jõudnud iga-aastasele kevadisele näitusele.

Peaaegu kuuks ajaks on muuseumis koha leidnud ligemale 200 eriilmelist pikniku pidamisega seotud käsitööd. Kasutatud tehnikate ja materjalide valik on lai. Näitusel on väljas tööd alates õmblustöödest, kudumitest, tikanditest kuni puu- ja paberitöödeni välja. Näitus kajastab laste loomingu mitmekülgsust ning juhendajate võimet seda üha paremini välja tuua.

Järvamaa koolide ühisnäitusele on töid saatnud Paide Hillar Hanssoo Põhikool, Paide Hammerbecki Põhikool, Türi Põhikooli, Laupa Põhikool, Retla-Kabala Kool, Nurme Kool, Väätsa Põhikool ja Peetri Kool.  Näitusel esindatud koolide õpilastele on väljapaneku külastamine tasuta. Väljapanekut saab külastada esmaspäevast laupäevani kell 10.00 – 17.00.

 Järvamaa õpilastööde näituse „Piknikule“ pidulik lõpetamine ja tublimate õpilaste ning nende juhendajate tänamine toimub 10. aprillil kell 15.00 Järvamaa muuseumis.

Näitust toetab Järvamaa käsitööõpetajate ainesektsioon, Haridus- ja Teadusministeerium, Järvamaa Omavalitsuste Liit ja SA Ajakeskus Wittenstein/Järvamaa muuseum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles