Amet otsib loodavasse esindusse uuendusmeelseid inimesi

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalkindlustusameti personalijuhi Karina Madise sõnul saavad esimesed töötajad Türi kontoriruumide valmimiseni Paide esinduses tööd teha.
Sotsiaalkindlustusameti personalijuhi Karina Madise sõnul saavad esimesed töötajad Türi kontoriruumide valmimiseni Paide esinduses tööd teha. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Sotsiaalkindlustusamet plaanib avada sügisel Türil uue esinduse. Järvalastele tähendab see 30 uut töökohta värskelt uuendatud tegevuspõhises kontoris.

Sotsiaalkindlustusameti personalijuht Karina Madis sõnas, et kuigi töökohtade Tallinnast välja kolimine tuleneb riigi poliitikast, on see sotsiaalkindlustusametile igati loomulik asjade käik.

Madise ütlust mööda pole juba mõnda aega Tallinnas ja Harjumaal korraldatud töökonkursid olnud enam nii edukad. Häid töötajaid leiab eelkõige väljastpoolt pealinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles