Paides antakse ebaharilik kontsert

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: promo

27. märtsil kl 11 annab Läti tšellotrio MeloM annab Paide muusika- ja teatrimajas ebahariliku kontserdi “Veealune maailm”. Kõlavad  poplugude töötlused ja ansambliliikmete omalooming. 

 

Pillimehed on riietatud veemaailmaga sobivalt, vahepeal mängitakse ka trummikomplekti lestadega tšellod ja trummikomplekt asetsevad video ees, nii et visuaalselt nemadki justkui vee all. Taustaks olev videofilm on meeleoluloov ja humoorikas. Põhitähelepanu on hoogsal, rütmikal ja kergestikuulataval muusikal. Pillimehed tulevad ka saali ja liiguvad laste vahel. Kontserti ilmestavad näitleja poolt sisseloetud vahetekstid.

Eestis toimub see kontsert vaid Paides ja Tartus.

Läti tšello trio MeloM tegutseb aastast 2005, on välja andnud 5 albumit. Klassikaharidusega tšellistid esitavad crossover repertuaari – klassikatöötlused, pop, rock, world music ja kaasaegne uudislooming. Nende esitus haarab pop-rocki energia ning drive ja nende isikupärase kõlapildiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles