Suur otsus: Jade Šadeiko siirdub USA-sse ja vahetab saalivõrkpalli rannavolle vastu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viis aastat Kaisi näpunäidete järgi harjutanud pikakasvuline Jade Šadeiko (vasemal) siirdub eelolevast sügisest USA ülikooli rannavõrkpalluri ametit omandama. 
Viis aastat Kaisi näpunäidete järgi harjutanud pikakasvuline Jade Šadeiko (vasemal) siirdub eelolevast sügisest USA ülikooli rannavõrkpalluri ametit omandama. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Bigbanki naiskonna Balti liiga finaali tüürinud Jade Šadeiko on langetanud tuleviku osas tähtsa otsuse: eelolevast sügisest keskendub ta täielikult rannavõrkpallile, kirjutab portaal võrkpall24.ee.

Tänaseks on ühtlasi selgeks saanud Šadeiko tulevik. Türilt tugevast kergejõustikuperest pärit neiu on otsustanud õpinguid jätkata USA-s, kus asub samaaegselt treenima rannavõrkpallurina.

“Mind on rand kuidagi alati rohkem kutsunud. Alati, kui rannahooaeg läheneb, ootan liivale pääsemist tohutult,” tunnistas Šadeiko, kes loodab sel alal jõuda maailma tippu.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles