Suusatamise noortesari lõpetas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu

Laupäeval toimus Lähtel Alexela-Hawaii Express suusatamise noortesarja viies ja viimane osavõistlust. Taas olid esindanud ka RR suusaklubi ja Ambla SK noored.

 

Noortesarjas on medalil esimesed viis kohta. Nii sõitis Ambla SK kasvandikest N11 klassis end teiseks Anett Liisa Parts, M12 klassis oli neljas Kennet Keerberg, N18 klassis teine Kaidy ja kolmas Keidy Kaasiku ning M20 klassis kaksikute vanem vend Jarmo viies.

RR suusaklubist oli N11 klassis esimene Anete-Liselle Kirsipuu, M13 klassis neljas Maanus Udam, N16 klassis teine Laura Lään ja M16 klassis kolmas Mehis Udam.

Suusasarja kokkuvõttes oli Ambla SKst Anett Liisa Parts teine, Kennet Keerberg kolmas, Jarmo Kaasiku teine, Kaidy Kaasiku teine ja Keidy Kaasiku kolmas, RR suusaklubist Maanus Udam kolmas, Mehis Udam esimene, Rico Rohi viies, Laura Lään esimene ja Aiki Jalakas viies.

Foto: Kuido Saarpuu

„Noortesarjad tegin kaasa vaid üksikutel etappidel ja seal kokkuvõttes korralikku kohta ei tulnud,“ ütles Anni Jalakas hooaja kokkuvõtteks. Ta oli N18 klassis kaheksas. „Ma ei ole kindlasti hooajaga rahul. Soov on sõita ikka kõrgematele kohtadele, kuid selle mittetäitmine on vahest seotud sellega, et olen sel hooajal rohkem treenima hakanud. Keha pole veel harjunud, on selline sisseelmisaasta.“

Paide gümnaasiumis käiv Aiki Jalakas lisas, et tema hooaeg oli stabiilne, kuid mitte kõige parem. „Noortesarja olin kokkuvõttes viies, kuid seda tänu suusakrossi võidule, muidu olin etappidel valdavalt tagapool,“ avaldas ta. „Suvel pean kindlasti korralikumalt trenni hakkama tegema, sest nagu oli esimese õppeaasta algusest näha, siis kooli kõrvalt ühistrennidesse lihtsalt ei jõudnud. Et päevad on pikad, siis pidin iseseisvalt harjutama.“

RR suusaklubi hooaeg saab Eestis läbi märtsiga, viimane võistlus on Soomes aga aprilli lõpus. „Vahepeal jõuab suusatamise juba ära unustada,“ naeris Anni Jalakas. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles