Tulevase maaeluministri soov: maal peaks elu keema nagu 1930ndatel

Tiit Reinberg
Copy
Möödunud aasta septembris avati Amblas Artur Sirgu mälestussammas, kus Mart Järvik poseeris koos Keskerakonda kuuluva riigikogu liikme Jaanus Karilaiuga. Nüüd kuuluvad mehed ühte koalitsiooni.
Möödunud aasta septembris avati Amblas Artur Sirgu mälestussammas, kus Mart Järvik poseeris koos Keskerakonda kuuluva riigikogu liikme Jaanus Karilaiuga. Nüüd kuuluvad mehed ühte koalitsiooni. Foto: Jaanus Karilaid

Laupäeval avalikustasid Keskerakond, Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) ja Isamaa koalitsioonilepingu ja loodava valitsuse ministrikandidaadid.

Kui siiani töötasid sotsiaalministeeriumis tervise- ja tööminister ning sotsiaalkaitseminister, siis uues loodavas valitsuses hakkab seda tööd tegema üks minister ja see koht kuulub koalitsioonilepingu järgi Keskerakonnale.

Senine sotsiaalkaitseminister Kaia Iva ei saanud ka ühtegi teist Isamaale kuuluvat ministrikohta, mis tähendab, et tema töö valitsuses lõpeb lähiajal. Samal ajal, kui türilane Kaia Iva lõpetab, asub uues valitsuses maa­eluministrina ametisse teine sama valla elanik Mart Järvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles