Linnameeskond kaotas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond-FCI Tallinna Levadia.
Paide linnameeskond-FCI Tallinna Levadia. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Paide linnameeskonna järjekordne kodumäng oli pühapäeva pärastlõunal Tallinna FCI Levadiaga. Kohtumine lõppes 2:0 vastase üleolekuga. Avapoolajal lõi Levadia ühe ja teise poolaja lõpus penaltist ka teise värava.

ETV telekaamerate ees Aet Süvari küsimustele vastanud Paide linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko tunnistas, et Levadia on standardolukordade lahendamisel tugev ja esimese värava tõi nende endi eksimus. «Ei oleks pidanud seal viga tegema,» ütles ta. «Lahtises mängus saime minu hinnangul hästi hakkama ja Levadial palju võimalusi ei olnud. Lõpuks muidugi võtsime riske, emotsioonid keesid üle, jagati kollaseid-punaseid kaarte – oli üks tõeline jalkamäng!»

Zahovaiko märkis, et kui kahel eelmisel hooajal löödi neile palju väravaid, siis selleks hooajaks on eesmärk pöörata rõhku kaitseile. «Paralleelselt loodame, et oleme ka resultatiivsed. Katsume asju hoida tasakaalus ja teeme tööd edasi,» lausus ta. Viimases kümnes omavahelises mängus on linnameeskond korra Levadiaga viigistanud, aga üheksal juhul pidanud leppida kaotusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles