Piibe teater tuleb jälle «Moe mehega» välja

Järva Teataja
Copy
Viinavoorimehed aktsioonis. Nende suust sai kuulda ka külanalju, kuid selle kamba dramaturgiline roll oli lavastus tervikuks siduda.
Viinavoorimehed aktsioonis. Nende suust sai kuulda ka külanalju, kuid selle kamba dramaturgiline roll oli lavastus tervikuks siduda. Foto: Vladislav Musakko

Järgmisest kolmapäevast, 29. maist alates neljal korral etendab Piibe teater taaskord Moe piiritusevabrikus lavastust «Moe mees».

Näidendi autor Arlet Palmiste sõnas, et «Moe mees» on lugu ühest piirkonnale olulisest ettevõttest, mis peab elus püsimiseks pidevalt kohanduma poliitiliste ja majanduslike oludega. «See on lugu inimestest, kes võtavad vastutuse oma inimeste ja piirkonna arengu eest. Muidugi ei puudu etendusest viinavoorimehed, kelle elulised kommentaarid ja veidi vildakad juhtumised lisavad ajatraagikale lõbusaid värve,» selgitas ta.

«Moe mees» on Piibe teatri neljas lavastus. Seni on rahvas näinud Aravete kolhoosi ajaloo põhjal tehtud «Lõikuspidu», Raimond Kaugveri elu kujutanud «Meest raamatust» ja jõululavastust «Linnusekummitus» lastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles