Sotsiaaldemokraatide Hiiumaa piirkond toetab Läänemetsa

Kuido Saarpuu
Copy
Lauri Läänemets pürgib erakonna juhiks.
Lauri Läänemets pürgib erakonna juhiks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Hiiumaa piirkonna üldkoosolek otsustas toetada erakonna esimehe kandidaatidena Lauri Läänemetsa ja Indrek Saart ning aseesimeestena Riina Sikkutit ja Sven Mikserit.

Piirkonna juht Reili Rand ütles, et pärast Hiiumaal peetud esimehekandidaatide debatti leidsid piirkonna liikmed, et kõigil kandidaatidel on oma selged tugevused, kuid organisatsiooni tulevikku silmas pidades hindasid nad kõige enam Läänemetsa ja Saare nägemusi.

“Läänemetsa puhul toetame tema ettepanekuid arvestada senisest rohkem erinevate Eesti piirkondadega nii riigi juhtimises kui erakonna sees. Samuti hindame Läänemetsa eestvedamisvõimet, mida erakond täna väga vajab. Saare tugevuseks on tema kogemused erakonna juhtimises kaasa löömisel ning selge visioon edasiseks. Samuti ei saanud takistuseks tema saaremaine päritolu,” selgitas Rand.

Juhatuse liikmekandidaatideks esitas Hiiumaa piirkond Eiki Nestori ja Reili Ranna.

Juhatuse liikmekandidaatideks esitas Hiiumaa piirkond Eiki Nestori ja Reili Ranna.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna üldkogu toimub 9. juunil Tartus Vanemuise kontserdimajas, kus erakond valib omale esimehe, aseesimehed, juhatuse liikmed, revisjonitoimkonna, programmi- ja põhikirjatoimkonna, valimistoimkonna ning aukohtu. Erakonna praegune juht Jevgeni Ossinovski on andnud teada, et ei kandideeri uueks ametiajaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles