Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

* Eesti Energia on hädas Järva vallas Mägise külas asuva loomakasvatajaga, kes ei ole mõnda aega täitnud lepingust tulenevaid kohustusi ja on jätnud arved maksmata. Eesti Energia kaalub võrguühenduse katkestamist, aga sellisel juhul võivad loomad sattuda eluohtlikku olukorda.

* Türi ühisgümnaasiumi direktorina asub augustis tööle seni Järvamaa arenduskeskust juhtinud Katrin Puusepp. Katrin Puusepp sõnas, et kui kaks aastat tagasi Türi ühisgümnaasiumile direktorit otsiti, mõtles ta samuti, et see oleks huvitav ja proovikive pakkuv töö, kuid ei julgenud toona nii suurt elumuutust ette võtta.

Puusepp naljatles, et kuna tänavu lõpetasid tema mõlemad lapsed kooli, siis võib-olla sai ta neist julgust ja nõustus samuti elus suuremat muutust tegema. «Kui ma praegu poleks seda sammu astunud, siis ilmselt oleksin aastate pärast kahetsenud,» lisas ta.

* Eelmisel nädalal Järva-Jaanis ja sel nädalal Koerus, nii on alanud Eesti kunstiakadeemia ja Tartu kõrgema kunstikooli Pallas konserveerimise ja restaureerimise eriala tudengite suvi siinseid kirikuid uurides.

* Gümnaasiumidesse astumise aeg hakkab lõpule jõudma ja koolidel on selginemas pilt, kui palju noori sügisel klassidest leiab. Tänavu on Paide noored ilmutanud poole suuremat huvi Türi ühisgümnaasiumi vastu, kuid ka Paide gümnaasiumil pole põhjust õpilaste puuduse üle kurta.

* Eile tähistas Türil ja Paides tuntud iluteenindaja Alyona Tinyakova oma uue tööjärgu algust Paide kesklinnas asuvas SunKissed ilustuudios, kus ta soovib pakkuda mõnusaid lõõgastushetki, nagu ta ise sai tunda eksootilisel Bali saarel.

* Kui Järva Teataja esimest korda Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekoha autotehnikute uuest mänguasjast – Volkswagen Golfi võidusõiduautost kirjutas, oli seda osandatud nii, et juppe tuli kokku ajada üle töökoja. Nüüd loo tibukollane peategelane peaaegu sõidab.

* Eesti Premiumi liiga 16. vooru mängus sai Paide linnameeskond FC Kuressaare üle seljavõidu 7:0. Ühe värava lõi kohalik noormees Siim Aer, kes sekkus mängu vahetusest. See oli tema teine ametlik mäng Premiumi liigas.

* Täna varahommikul startis kümnest paidelasest koosnev jooksuseltskond Suure-Munamäe jalamilt Tallinna poole, et jõuda homme õhtupoolikuks Pirita TOPi juurde. Nad on esimene Järvamaa võistkond, kes osaleb Nike unikaalsel jooksuüritusel «Tipust Topini».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles