Eesti koondislane liitub kunagise koduklubiga

Anne Põder
Copy
Paide linnameeskonna president Veiko Veskimäe (paremal) ja Siim Luts lõid eelmisel suvel käed ning Eesti üks tippmängijaid hakkas kodulinna klubi esindama numbri all 19.
Paide linnameeskonna president Veiko Veskimäe (paremal) ja Siim Luts lõid eelmisel suvel käed ning Eesti üks tippmängijaid hakkas kodulinna klubi esindama numbri all 19. Foto: Janar Pipar

Järvamaa jalgpalli esindusklubi Paide linnameeskond sõlmis kahe ja poole aastase lepingu Eesti A-koondise mängija Siim Lutsuga. Paides sündinud 30aastane Luts esindas viimati Tšehhi meistriliiga klubi FK Teplice.

Siim Luts alustas jalgpallitreeningutega Paides 1994. aastal ja tema esimene treener oli Kristjan Vestung. Noorteklassis harjutas Luts ka Kehtnas Viktor Metsa ja Margus Lutsu käe all, mõlemad treenerid on ka praegu Paide linnameeskonna noortetreenerid.

2005. aastal tegi Luts 16aastasena debüüdi Paide linnameeskonna ridades ja lõi ka värava, kui neljanda liiga mängus alistati 5 : 2 Emmaste JK. Hooaja lõpuks kogunes talle kuus mängu ja neli väravat. Aasta hiljem esindas Luts juba Flora duublit, lüües esiliigas 27 mängus kaheksa väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles