Õde-venda Piirimäed teenisid medaleid

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Marko Mumm / EKJL

Pärnu rannastaadionil toimusid kergejõustiku Eesti karikavõistlused, mille säravaimaks hetkeks oli kuulitõukaja Kristo Galeta püstitatud Eesti rekord kuulitõukes. Edukaim klubi oli Audentese SK, kes võitis karikavõistlused nii naiste kui meeste arvestuses.

Naiste klubide arvestuses kogus Audentese SK 153 punkti, järgnesid Tartu SS Kalev 140 punktiga ning TÜ/ASK 138 punktiga. Meeste arvestuses oli Audentese võidusummaks 157 punkti, teine oli Tallinna SS Kalev (152 punkti) ja kolmas KJK Saare (139 punkti).

Karikavõistlustel olid väljas ka Järvamaa sportlased. Meeste kuulitõukes tuli 18.01ga kolmandaks Kert Piirimäe. Naiste kuulitõukes oli Kätlin Piirimäe Koigi kergejõustikuklubist 15.37ga esimene.

Kultuuri- ja spordiklubi sportlased Inder Huopolainen oli kuues meeste odaviskes (55.16) ja Markus Anvelt kuues meeste kõrgushüppes 19ga.

Lõppenud neljapäevast laupäevani Rakvere staadionil olnud Eesti mitmevõistluse meistrivõistlustel Järvamaa klubide sportlased väljas ei olnud. Küll aga vahepeal toimunud suurvõistlustel. 12. koha sai Kert Piirimäe U23 vanuseklassi kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel Rootsis. Selle tõi kuulitõuketulemus 17.62. 18. koha sai Lishanna Ilves U20 vanuseklassi kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel Rootsis. Selle tõi kaugushüppetulemus 5.91.

Eesti kergejõustiku meistrivõistlused on augusti keskel Kadrioru staadionil. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles