Töötukassa uurib arvamusfestivalil, mida peavad tuleviku töötajad ja tööandjad oskama ning õpetab noortele, kuidas luua kontakte

Kuido Saarpuu
Copy
Töötukassa tööpakkumised.
Töötukassa tööpakkumised. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Paides selle nädala lõpus toimuval Arvamusfestivalil viib Eesti Töötukassa läbi tutvuste loomise töötoa. Tutvuste loomine on vajalik oskus, mis on abiks nii töö- kui eraelus. Töötuba ja sellele järgnev praktiline ülesanne annavad võimaluse läbi mõelda, miks ja kuidas kontakte luua ja endast hea esmamulje jätta. Töötuba toimub 10. augustil kell 11.00 Arvamusfestivali noortealal.

Samal päeval toimub tuleviku inimese alal kell 13:00-14:30 arutelu: Järelejooksja või eesjooksja - kuidas arendada tulevikupädevusi? Räägitakse teemadel nagu milliste tulevikupädevustega inimesi vajab tuleviku töömaailm? Milliseid pädevusi on vaja töötajal endal arendada, et olla eesjooksja ja omaks mõtteviisi, et õppimine on äge, mitte kohustus. Kelle vastutus on arendada tulevikupädevusi? Töötaja enda või tööandja?

Nii nagu varasematel aastatel, nii on ka tänavu mitmed töötukassa eksperdid erinevatesse aruteludesse kaasatud. Reedel arutleb töötukassa tööandjate nõustaja Tom Rüütel teemal: Erinevus rikastab - aga kui ma ei taha rikas olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles