Lasteaed ja kool võivad leivad ühte kappi panna

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabala lasteaia ja põhikooli liitmine võib tähendada, et lasteaia mudilased kolivad õpilaste juurde mõisahoonesse. Võib-olla haaravad järgmiste jõulude eel õpilased lasteaialapsedki oma ringmängu.
Kabala lasteaia ja põhikooli liitmine võib tähendada, et lasteaia mudilased kolivad õpilaste juurde mõisahoonesse. Võib-olla haaravad järgmiste jõulude eel õpilased lasteaialapsedki oma ringmängu. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pärast pikka ootamist on Kabala koolil ja lasteaial lootust, et nende tulevik saab selgemaks ja vallavolikogu otsustab kaks asutust liita. Juba sügisel võib lasteaed kolida mõisasse.

Et Kabala lasteaed ja kool võivad leivad ühte kappi panna, ei tule vahest osapooltele üllatusena, sest sellest võimalusest on räägitud mitu aastat. Küll pole seni astutud kindlaid samme selles suunas.

Järgmisel nädalal võtab vallavolikogu teema tõsisemalt arutusele. Türi vallavalitsuse abivallavanem Vahur Salom sõnas, et kui volikogu leiab, et asutused ühtse juhtimise alla viia on hea mõte ja annab selleks loa, hakkab vallavalitsus dokumente ette valmistama. Eesmärk on, et ühend­asutus alustaks tööd järgmisel sügisel.
Salom märkis, et üks liitmispõhjus on laste vähesus: koolis on 22 õpilast ja lasteaias mudilasi 23.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles