Türi suvilas köeb meremiin tuliseks

Kuido Saarpuu
Copy
Miinigrill ja selle valmistaja Tiit Kaasik.
Miinigrill ja selle valmistaja Tiit Kaasik. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvakad on grilliusku ja lausa sedavõrd, et maitsva liha ja kala saamiseks tehakse tuli nii traktorisse (loe esimest grillilugu 22. juuni lehest – toim) kui ka miini sisse. Jah, lugesite õigesti – mereteedele hävingut külvama toodetud meremiini sisse.

Türi Halduses töötav Tiit Kaasik (58) võtab meid vastu ühes kevadpealinna arvukatest suvilatest. «Pruudi suvilas,» nagu ta tagasihoidlikult mainib.

Pisike maja, korras aed, palju vaikust ja rohelust ning ühekorraga... miin. Päris ehtne miin on koha leidnud hoovi jalgvärava kõrval. Täpsemalt öeldes on kunagisest meremiinist siiski alles ainult roostes raudkest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles