Sisukord
Paberleht
Postimees

Türi suvilas köeb meremiin tuliseks

3 min lugemist
  • Grilli valmistamiseks kulus Kaasikul paar õhtut
  • Väljaspool lihasussutushooaega viib ta grilli garaaži hoiule
Miinigrill ja selle valmistaja Tiit Kaasik. FOTO: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Järvakad on grilliusku ja lausa sedavõrd, et maitsva liha ja kala saamiseks tehakse tuli nii traktorisse (loe esimest grillilugu 22. juuni lehest – toim) kui ka miini sisse. Jah, lugesite õigesti – mereteedele hävingut külvama toodetud meremiini sisse.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Türi Halduses töötav Tiit Kaasik (58) võtab meid vastu ühes kevadpealinna arvukatest suvilatest. «Pruudi suvilas,» nagu ta tagasihoidlikult mainib.

Pisike maja, korras aed, palju vaikust ja rohelust ning ühekorraga... miin. Päris ehtne miin on koha leidnud hoovi jalgvärava kõrval. Täpsemalt öeldes on kunagisest meremiinist siiski alles ainult roostes raudkest.

04.08.2020 07.08.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto