Linnameeskond üritab mängule meelitada rekordarvu pealtvaatajaid

Rauno Uusleer
Copy
Jalgpall. Preemium liiga. Linna staadion. Paide Linnameeskond - Tartu JK Tammeka. 2-1 
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Jalgpall. Preemium liiga. Linna staadion. Paide Linnameeskond - Tartu JK Tammeka. 2-1 Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel pühapäeval on Premiumi liiga 27. vooru mängus vastamisi ka Paide linnameeskond ja 11-kordne Eesti meister FC Flora. Äsja aegade punktirekordini jõudnud linnameeskonnal on võimalus liidriga vahet vähendada. Mäng linnastaadionil algab kell 15.

Peale põnevuse teeb mängu eriliseks veel see, et on lootus ületada tuhande pealtvaataja künnis. Paide linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar ütles, et sellist publikut kokku saada on täiesti võimalik. «Kuna eelmine rekord, 636 vaatajat, ei ole tuhandest väga kaugel, on kõik võimalik. Põhiline tõmbenumber on ikkagi ju hea mäng. Et Paide ja Flora on tabeli eesotsas, siis on ootused üsna kõrged,» lausus ta.

Senine publikurekord pärineb eelmisest aastast samuti mängust FC Floraga, mille lõpptulemus oli viik 3:3. Tänavu on võistkonnad omavahel kohtunud kaks korda. Esimeses ringis jäi linnameeskond Paides napilt 0:1 alla, teises ringis oli Flora A. Le Coq Arenal kindlus ise ja jäi peale 4:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles