Muutuvad Swedbanki Paide pangakontori lahtiolekuajad

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Alates 30. septembrist on Swedbanki Paide esindus avatud 9.00-14.00. Muudatus on seotud pangakontori vähenenud külastatavusega.

Swedbanki Rakvere ja Paide esinduste juhataja Tiia Saremat selgitas, et pangasju saab mugavalt ajada ka interneti-, mobiilipanga ja telefoni teel - selleks ei pea kuhugi minema. Kui kodus arvutit ei ole, saavad Paide elanikud kasutada internetipanka sisenemiseks raamatukogu arvuteid. Telefoni teel pangaasjade ajamiseks tuleb vaid helistada Swedbanki nõustamiskeskuse numbril 6 310 310. Telefoni vahendusel saab näiteks teha makseid või väärtpaberitehinguid, küsida infot oma kontojäägi kohta või saada ülevaadet tehingutest. Selleks, et neid tehinguid telefonis teha saaks, peab kliendil olema sõlmitud teleteenuste leping. Tehingute tegemiseks telefoni teel on vaja kõigepealt oma isik tõendada SMART ID, PIN-kalkulaatori või mobiil-ID-ga. Tehingute teenustasud on samad, mis pangakontoris.

Sularahaautomaadid, mille abil saab nii sularaha välja võtta kui ka sisse maksta, asuvad Paide pangakontori juures aadressil Pärnu 6, Paide. Swedbanki kliendid saavad sularaha välja võtta ka Coop Eesti poeketi kauplustes oste sooritades. Samuti on võimalik sularaha välja võtta Olerexi tanklates, Grossi poodidest ja Meie Toidukaubad ketti kuuluvatest kauplustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles