Kallimad paljastavad: pedofiil Epsteini eriskummalised harjumused

Elu24
Copy
Jeffrey Epsteinil oli nii mõnigi veider harjumus.
Jeffrey Epsteinil oli nii mõnigi veider harjumus. Foto: AP/Scanpix

Väljaanne Vanity Fair avaldas pedofiilist miljardäri Jeffrey Epsteini veidratest harjumustes ülevaate. Sisukas artiklis jagasid lahkelt oma kummalisi kogemusi mehe mitmed endised silmarõõmud, vahendab Daily Mail

Kuigi seksuaalkurjategija Epstein, kuritarvitas ja kupeldas alaealisi tüdrukuid, meeldisid talle olla ümbritsetud kaunitest blondiinidest, kes olid tavaliselt varastes 20dates. Nii mõnigi nendest näitsikutest nautis miljardäri ametliku tüdruksõbra staatust. Nüüd on naised otsustanud oma suud paotada ja avalikustada mehe ebaharilikud kombed.

Üks endine mehe väljavalitu rääkis väljaandele, et Epstein sundis teda magama toas, kus oli jäine temperatuur, sest mehe arvates tagas külm magamistuba rahulikuma une. «Talle meeldis magada toas, kus oli kõigest 12 kraadi Celsiuse järgi,» ütles naine väljaandele. «Ma arvasin, et suren seal toas magades külma kätte ära.»

Üks teine endine tüdruksõber paljastas, et Epstein oli väga paranoiline, «Ta magas alati relvaga, mis oli pandud voodi kõrval olevasse öökapi sahtlisse. Jeffrey kinnisideeks olid ka haiged spioonimängud.»

Epstein oli sihikule võtnud noore modelli, kellega soovis vabasuhetesse astuda, naine keeldus ja sai koheselt oma otsuse vilju maitsta. Naine hakkas saama oma meilile sõnumeid, mis sisaldasid pilte temast oma igapäevaseid toimetusi tegemas.

Kaader Epsteini rajatud pedofiilisaarest nimega Little St. James Island, kus toimusid mitmed kurikuulsad orgiad. 
Kaader Epsteini rajatud pedofiilisaarest nimega Little St. James Island, kus toimusid mitmed kurikuulsad orgiad. Foto: REUTERS/SCANPIX

Kolmas endine tüdruksõber ütles: «Jeffreyga vesteldes oli mul tihti imelik tunne, ükskord vestluse käigus vaatas ta mulle sügavalt silma ja tsiteeris midagi, mida ma olin tema kohta varem sõbrannale telefoniteel öelnud. Viskasin oma telefoni koheselt ära ja katkestasin Epsteiniga igasuguse suhtluse.»

Väljaande sõnul oli tervislik elustiil Epsteinile kinnisideeks. «Ta ei joonud, ei tarvitanud narkootikume ega suitsetanud ja talle ei meeldinud olla inimeste läheduses, kes neid asju tegid. Ta pesi ennast mitu korda päevas. Epstein sõi ainult täisteratooteid, valke ja salateid ja seda 30 aastat enne, kui ülejäänud maailm tervislikult toituma hakkas,» kirjeldas üks miljardärist finantseerija endine tüdruksõber mehe harjumusi. 

Sama tüdruksõber tõdes, et mees tundis hirmu suuremate seltskondade ees ja eelistas suhelda sõpradega eraldi, see aitas mehel ka inimeste saladustele jälile saada. Naine lisas: «Epstein eelistas suhelda inimestega oma kodus, kus ta sai kontrollida toitu, vestlust ja temperatuuri.»

Üks Sports Illustrated modell, kellega Epstein semmis nimetas meest emotsionaalselt infantiilseks. Modell ütles, et Epsteini kinnisideeks oli jälgida, kuidas naine harjas oma juukseid kalli Suurbritannias toodetud Mason Pearsoni juukseharjaga, mis on moetööstuse stilistide poolt armastatud kaubamärk. 

Pedofiilias süüdistatud miljardär Jeffrey Epstein võttis endalt tänavu augusti keskel elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles