Türi vald peab täna õhtul meeles teenekaid vallakodanikke

Kuido Saarpuu
Copy
Alfons Jakobson
Alfons Jakobson Foto: Erakogu

Täna õhtul kl 19 on Türi kultuurikeskuses Türi valla teisele aastapäevale pühendatud kontsertaktus.

Õhtu jooksul antakse üle kuld- ja hõbemärgid ning aukodanikule Türi valla vapimärk.

Kuu alguses otsustas Türi vallavalitsus anda Türi vallale osutatud silmapaistvate teenete ning valla huvides pikaajalise tegutsemise eest Türi valla kuldne aumärk kolmele inimesele ning hõbemärk neljale inimesele. Kuldmärgi saavad Valdo Praust, Eha Pehk ja Maarika Jäätma.

Hõbemärgi saavad neli inimest: Hannah Kaljur, Maria Palling, Oliver Veimer ja Robin Jäätma. Hõbemärk anti kiituse, kuld- ja hõbemedaliga kooli lõpetanud noortele, kes lisaks väga headele õpitulemustele on hästi osalenud maakondlikel ja üleriigilistel aineolümpiaadidel ning tegutsenud aktiivselt ka koolivälises tegevuses.

Türi valla aukodanik 2019 on aga Alfons Jakobson.

Kontsertaktusel astuvad üles mitmed kohalikud muusikud ja tantsijad. Laulavad ansambel Naized, Tea Saare laululapsed, Kammernaiskoor dirigent Tiiu Schütsi juhtimisel, ansambel Kultra, seenioride segaansambel Helle Maalmani juhendamisel ja hõbemärgisaaja Oliver Veimer. Pillidel pakuvad muusikaelamust akordioniduo juhendajad Silvi Nielson ja Kaidi Piigert. Hanna Taube, Kerstin Laanemets ning Aleksandra Serebrjakova esituses kuuldakse muusikapala Russel Peterson “Trio flöödile, saksofonile ja klaverile” 2. osa. Klaveripala esitab hõbemärgi saaja Maria Palling. Monika Kirss juhendamisel tantsib rahvatantsurühm Väikesed Viisud.

Õhtujuhid on Lisette Taube ja Johannes Martin Saar.

Peale kontsertaktust on kõik külalised oodatud kohvile ja kringlile Türi Kultuurikeskuse fuajees.

Sündmusele eelregistreerimine ei ole vajalik. Pildistamine on lubatud. Kontserdi orienteeruv lõpp on kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles