Võrkpallurid alustavad esiliiga hooaega

Kuido Saarpuu
Copy
IMsport Järvamaa-Liider/Rae vald Väätsa tervisekompleksis
IMsport Järvamaa-Liider/Rae vald Väätsa tervisekompleksis Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Taas on aeg sealmaal, et saalihooaeg alustavad esiliiga võrkpallurid, teist seas ka IMsport/Järvamaa võistkond.

Esimesel mängunädalavahetusel kohtutakse laupäeval kl 17 Väätsa tervisekompleksis Tallinna spordikooliga ja pühapäeval kl 17 sealsamas EMÜ SKga.

IMsport/Järvamaa peatreener Ilmar Mõttus andis hooaega sissejuhatavas kirjatükis teada, et esiliigas lööb 2019/20 hooajal kaasa 11 meeskonda. „Enamus kodumänge algab meil seekord kl 17. See tundub olema paras kellaaeg. Et enamus päevatoimetusi peaks selleks ajaks juba läbi olema ja samas pole aeg nii hiline, et ei võiks välja tulla võrkpallimängule kaasa elama,“ arutles ta.

Esimesel mängunädalavahetusel kohtutakse laupäeval kl 17 Väätsa tervisekompleksis Tallinna spordikooliga ja pühapäeval kl 17 sealsamas EMÜ SKga.

Mõttus lisas, et IMsport/Järvamaa meeskond on suuresti endine. „Lahkunud on esitempo Sten Perillus, kes proovib oma võimeid Taltechi kõrgliiga meeskonnas. Liitunud on aga terve rida kohalikke mehi. Neist kõige suurema kogemustepagasiga Kaur Koiduste Türilt, kes olnud Eesti noortekoondise liige ja mõnel hooajal mänginud ka kõrgliigas. Tulijateks on veel Kristjan Lõiv Väätsalt, tema on meil kaitsemängu spetsialist, Vahur Sillasoo Kärust, tema samuti viskub kaitses pallidele alla, Janar Tänak on meil Väätsa mees, kes täidab sidemängija ülesandeid. Rauno Uusleer on Paidest ja vajadusel mängib erinevaid positsioone.“

20st mängus koosnevale põhiturniirile järgnevad kodus-võõril põhimõttel kahe võiduni peetavad veerandfinaalid, kusjuures edasi pääseb põhiturniiri kaheksa paremat. Seejärel on aeg poolfinaalide ja kohamängude käes. Nagu ikka, poolfinaalide võitjad lähevad vastamisi kahe võiduni peetavad finaalseerias ja kaotajad jagavad omavahel kolmanda-neljanda koha.

Debüüthooaja tegi IMsport/Järvamaa meeskond võrkpalli esiliigas mullu. Hooaja kokkuvõttes jäädi 12 meeskonna seas viimaseks. 22st mängust saadi üks võit ja 21 kaotust. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles