Selgus maakonna suurpeo kuupäev

Järva Teataja
Copy
Järvamaa laulu- ja tantsupidu linnulennult.
Järvamaa laulu- ja tantsupidu linnulennult. Foto: Kaspar Pokk/Kanal2

Järvamaa laulu- ja tantsupidu "Hingesugulane" on tuleva aasta 6. juunil ning peetakse maha kahes osas: tantsupeo kontsert on  Paide Hammerbecki põhikooli staadionil ja laulupeo kontsert Paide Vallimäel. Kaht kontserti ühendab rongkäik ühest peopaigast teise.

Laulu- ja tantsupidu, mis räägib meid ümbritseva märkamisest, on üle pika aja jälle kahe eraldi kontserdina. Idee autorid tahavad sel moel panna nii osaleja kui ka vaataja mõtlema meie elus olulist rolli omanud kui ka kindlasti Järvamaad puudutanud ja Järvamaale palju andnud inimeste peale. «Kaks eraldi kontserti annavad ideele täiendava võimaluse kutsuda meie peole ka endiseid järvakaid koos oma praeguste kollektiividega. Mäletamine ja märkamine on olulised märksõnad, mis puudutavad meist igaüht ning millele meist igaüks annab omapoolse sisu,» ütlevad poe idee autorid ja lavastajad Kätlin Merisalu ja Marika Kuusik.

Peo repertuaar avaldatakse koos kollektiivide registreerimisvormiga novembri alguses Järvamaa omavalitsuste liidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles