Näitlejanna Jennifer Lawrence'i pulmapidu: kummituslik seksimõis, 150 tuntud staari ja ootamatu terviserike

Elu24
Copy
Näitlejanna Jennifer Lawrence.
Näitlejanna Jennifer Lawrence. Foto: Reuters/ScanPix

USA näitlejanna Jennifer Lawrence (29) abiellus nädalavahetusel oma kallima Cooke Maroneyga (34). Pulmapidu, mis toimus kummituslikus seksimõisas, jäävad meenutama 150 tuntud staari ja kohale kutsutud parameedikud.

The Sun teatel pidas USA näitlejanna ja Oscari-võitja Lawrence eile oma pulmapeo ajaloolises kummitusmõisas. Lawrence abiellus kunstikaupmehe Maroneyga, kellega näitlejanna kohtus 2018. aasta mais. Nad kihlusid selle aasta veebruaris.

Paar pidas suurejoonelised pulmad Newportis (Rhode Islandi osariigis) asuvas Belcourti mõisas, mis valmis 1894. aastal ning ehitati hauaplatsi kohale. Teadaolevalt mõisas kummitab ning hoones on lisaks antiikesemetele ka vaimud. 

Belcourti mõisal on ka sündsusetu maine. Nimelt peeti seal 90ndatel lärmakaid ja karme seksipidusid. 2012. aastal sai aga mõis 3,5 miljoni euro eest uue omaniku ja 2018. aastaks renoveeriti Belcourt täielikult.

Nüüd peetakse mõisas pulmapidusid ning seal asub ka muuseum.

Lawrence'i pulmapeo külaliste sekka kuulus kuni 150 tuntud staari. Tähistama tulid Kris Jenner, Adele, Sienna MillerCameron Diaz, Emma Stone, Nicole Richie ja paljud teised.

Enne pulmapeo algust saabusid mõisa juurde ka parameedikud, kuna ühte töötajat tabas ootamatu terviserike ning ta vajas meditsiinilist abi.

Külalistele valmistasid toitu hipsteritest kokad ning menüü sisaldas maitsvaid roogasid suitsutatud sealihast kuni soolakaramelliga valmistatud õunteni. 

Lawrence tunnistas, et pulma planeerimine oli põnev. «Aga ka natuke hoomamatu,» tõdes näitlejanna.

Varem on Lawrence olnud suhtes näitleja Nicholas Houltiga (29) ja režissöör Darren Aronofskyga (50).

Vaata ka videost, milline näeb välja Belcourti mõis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles