Püksata modell Diana Haprova sai netikommentaator Tarmolt riielda: mida sa edvistad, ise oled suhtes!?

Elu24
Copy
Diana Haprova.
Diana Haprova. Foto: Erakogu/Limon.ee

Euroopa bikiinimiss ja saates «Eesti tippmodell» osalenud kaunitar Diana Haprova pani Instagrami üles pildi, kus kannab viisakat triiksärki, kuid alakeha on täitsa paljas. Netikommentaator Tarmo sellist tegumoodi heaks ei kiida.

Imekaunil Haproval on Instagramis üle 33 000 jälgija, nende seas ka Tarmo, kes on nähtavasti naise suur fänn. Ta on kommenteerinud kaheksat viimast Haprova pilti ning varasemaidki, puistates naise üle komplimentidega. «Ilus», «kaunis», «imeline»...

Pühapäeva pärastlõunal pani Haprova üles aga pildi, mis Tarmole millegipärast meele järele polnud. Fotol poseeris naine triiksärgis, kuid täitsa ilma püksata.

«Mida sa edvistad? Kõik teavad, et oled ilus ja kena naine. Pane püksid jalga!» käsutas Tarmo pildi all. Haprova võttis asja huumoriga ning vastas: «Jah, boss!»

«Ise oled suhtes ja otsid veel rohkem meeste tähelepanu. Milleks. Kas sulle ei piisa ühest mehest veel,» lisas netikommentaator Tarmo.

Vaata pilti, mis mehe vihale ajas!

Netikommentaator Tarmole ei meeldinud Diana Haprova pilt.
Netikommentaator Tarmole ei meeldinud Diana Haprova pilt. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Diana Haprova on Eesti modell, kes võitis 2015. aastal Miss Estonia iluduskonkursi ning 2016. aastal tiitli Miss Euroopa bikiinikuninganna.

Veebikonstaabel Andero Sepp ütles kevadel Elu24-le, et kui tegemist on küberkiusamisega, saab kommentaare kustutada, neist teavitada Instagrami meeskonda või pöörduda ka kohtusse. Politsei halvasti ütlemise, rumala kommentaari kirjutamise või kellegi häirimise eest kedagi karistada ei saa. Loe selle kohta pikemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles