Hyundai pealik: ainus eesmärk on kasvatada edu meeskondlikus arvestuses

Postimees Sport
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: EIBNER/Alexander Neis/imago images / Eibner

Hyundai rallimeeskonna pealik Andrea Adamo ütles tiimi koduleheküljele antud kommentaaris, et Kataloonia rallil on ainus eesmärk suurendada eduseisu meeskondlikus arvestuses.

Hyundai edestab kaks etappi enne hooaja lõppu Toyotat kaheksa punktiga. «Meil on Kataloonia rallil üks eesmärk ja see on kasvatada edu meeskondlikus arvestuses,» rääkis itaallasest tiimipealik. «Teame, et see lihtne, aga teeme kõik endast oleneva. Hooaja lõpuni on jäänud ainult kaks etappi,» lisas Adamo.

Sõitjate arvestuses on matemaatiline võimalus maailmameistriks tulla ka Hyundai esisõitjal Thierry Neuville’il, kes kaotab Ott Tänakule (Toyota) 41 ja kuuekordsele tšempionile Sebastien Ogier’le (Citroen) 13 punktiga. Kahe etapiga on ühel sõitjal võimalik teenida maksimaalselt 60 silma.

Neuville oma võimalusi Hyundai pressiteates ei analüüsinud, öeldes vaid, et Kataloonia etapp on eriline, sest see on ainus ralli MM-sarja karussellis, mis toimub nii kruusal kui asfaldil. «See on ainulaadne etapp. Oleme sel aastal tõestanud, et oleme tugevad mõlemal teekattel ja pingutame meistritiitli nimel nii kõvasti kui võimalik,» lausus belglane.

Hooaja 13. etapp ehk Kataloonia ralli toimub 24.-27. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles