Kas aasta tagasi kihlunud Kaia Triisa annab Koit Toomele fotoga peene vihje?

Elu24
Copy
Kaia Triisa ja Koit Toome
Kaia Triisa ja Koit Toome Foto: Kaia Triisa / Instagram

Täpselt aasta tagasi kihlusid pikalt koos olnud ja pisiperet kasvatavad laulja Koit Toome ja meikar Kaia Triisa romantilisel puhkusreisil Dubais. Kihlumise aastapäeva puhul jagas Triisa oma Instagrami jälgijatega ennenägematuid kaadreid eelmisel aastal aset leidnud sündmusest.

Eelmine aasta pajatas paar kihlusest saates «Nädalalõpp Kanal2ga». Kaia sõnul mindi 11. koos veedetud aasta jooksul teist korda ilma lasteta reisile ja naine ei teadnud Koidu kihlumise plaanidest midagi. Kaia sõnul oli tema jaoks abieluteema vaibunud ja ta ei osanud arvata, et Koit võiks ühele jalale laskuda ja teda naiseks paluda. 

Toome palus naise kätt restoranis romantilise õhtusöögi käigus. Mehe sõnul ta ei maganud ega söönud kaks päeva, vaid mõtles, kuidas Triisa kätt paluda. Paar teatas kihlusest toona Instagrami vahendusel. 

Aasta on kihlusest möödunud ja Triisa kostitas Instagrami fänne armsa pildikollaažiga, kus võib näha pilte eelmise aasta Dubai reisist. Pildile oli lisatud lause «More than a feeling» («Midagi rohkemat kui lihtsalt tunne») Pildi alla lisas Triisa teemaviited: #yearAgo❤️ @dubai ??#happuPuppy. (#aastatagasi❤️ @dubai ??#õnnelikkutsikas.)

Kas tegu oli lihtsalt kihlumise aastapäeva tähistamise tarbeks postitatud armsa pildiga või väikese meeldetuletusega Koidule, et nüüd võiksid järgenda ka pulmad, seda teab ainult Kaia.

Vaata pilti siin: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#yearAgo❤️ @dubai ??#happuPuppy @koittoomeofficial

A post shared by KAiA TRIISA⭐️ (@kaiatriisa) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles