Relvastatud isikud ärandasid Oslos kiirabiauto

Copy
Norra politsei ja kiirabi.
Norra politsei ja kiirabi. Foto: NTB SCANPIX/REUTERS/Scanpix

Kaks relvastatud isikut ärandasid Oslos Torshovi piirkonnas kiirabiauto ja rammisid sellega mitut jalakäijat. Juhtumiga seoses on vahistatud üks isik, politsei otsib taga põgenenud kaasosalist.

Kiirabiauto ärandati Åsengata tänavalt. Politsei saatis juhtumiga tegelema suuremahulised korrakaitsejõud ja helikopteri.

Esialgsetel andmetel pole kahjude ulatus selge, teadaolevalt on autolt löögi saanud mitu inimest, muuhulgas lapsevankriga jalutanud isik. Pealtnägija sõnul toimetati laps haiglasse.

Norra ringhäälingu andmetel tulistas politsei kiirabiauto rehve ning pealtnägijate sõnul kasutasid sõiduki ärandanud isikud korrakaitsjate vastu tulirelva. Piirkonnas tehtud videos on kuulda mitut lasku.

Täna pärastlõunal teatas politsei Twitteris, et auto on saadud kontrolli alla: «Me oleme taastanud kontrolli relvastatud isiku poolt ärandatud kiirabiauto üle. Teo toimepanija peatamiseks kasutati tulirelva, kuid ta ei ole kriitiliselt vigastatud.»

Politseikopterid otsivad St. Hanshaugen og Grünerløkka piirkonnas teist kahtlusalust. Kuningapalee ümbruses on rakendatud täiendavaid turvameetmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles