Lennukad ideed ja tegusad inimesed on oodatud: Väätsa rahvamaja jõuluvaateaknad tulevad taas

Kuido Saarpuu
Copy
Väätsa rahvamaja vaateaknad
Väätsa rahvamaja vaateaknad Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Väätsa rahvamaja jõuluvaateaknad, selliseid, mida näeb muidu vaid välismaistes kaubamajades, tulevad ka sel aastal. Abijõud on oodatud.

Kui mullu otsiti inimesi, kes suurtele nukkudele riideid selga paneks, siis tänavu võiksid endast märku anda inimesed, kes oleksid nõus nukke kas õmblema või siis puidust/papist meisterdama.

Ettevõtmise eestvedaja Lauri Läänemets lisas, et samuti otsivad nad inimesi, kellele meeldiks meisterdada loomade, lindude, masinate kujude traadist karkasse, mida jõulutuledega katta. Kujud läheksid õuekaunistusteks.

Huvilised võiksid anda endast märku aadressile l22nemets@gmail.com (Lauri Läänemets) või vaatsa.rahvamaja@tyri.ee (Rait Pilipenko).

VÄÄTSA JA VAATEAKNAD

2017. aasta detsembris kujundasid Väätsa inimesed rahvamaja üheksa suurt akent, võttes eeskujuks maailmakuulsate kaubamajade vaateaknad. Mullu võeti jõulude ajal ette juba kogu rahvamaja (majal on 48 suuremat akent) kaunistamine. 

Ettevõtmisegasoovib Väätsa kogukond, et Eestis oleks jõuluajal koht muinasjutulistel vaateakendel ning et leiutamis- ja meisterdamispisik leviks kodudesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles