Linnameeskond vajab kolmandaks tulemiseks jalgpalliimet

Järva Teataja
Copy

Nädalavahetusel võõrsil Tallinna FC Floraga kohtunud Paide linnameeskond sai 0:1 kaotuse, mis tähendab, et Flora kindlustas meistritiitli. Linnameeskond jätkab endiselt neljandana ning teadmisega, et punktiteenimisvõimalus on veel vaid kahes mängus.

Enne mängu oli teada, et Flora vajab meistritiitli kindlustamiseks kolme punkti ning kuigi pikalt põlesid tablool 0:0 viiginumbrid, suutsid florakad koduplatsil lõpuks võidu ära võtta, kui Erik Sorga pääses Paide linnameeskonna kaitseliini taha jooksu ning teenis omadele penalti.

11-meetri trahvilööki asus Sorga ka 87. minutil ise lahendama, saates palli kindlalt nurka ning lüües seeläbi enda hooaja 29. värava. Penaltiolukorras Karl Mööli punase kaardi tõttu vähemusse jäänud Paide sellele enam vastata ei suutnud ning nii kindlustaski Flora kaks vooru enne hooaja lõppu tänavuse Premium liiga tiitli.

Nimelt on Flora nüüd 34 vooruga kogunud 84 punkti, neile järgneb 77 silmaga Levadia, kes kahe järelejäänud matšiga aga liidrit enam püüda ei saa. Paide jätkab 71 silmaga neljandal tabelireal, nende ees paikneb Nõmme Kalju, kes on tabelis kogunud 76 punkti. Teisisõnu, kaht meeskonda lahutab veel viis punkti ehk ainuke võimalus Paidel kolmandaks tõusta juhtub siis kui Kalju ei võida kumbagi eesootavat kohtumist ja Paide võidab mõlemad.

Mõlemat meeskonda ootab ees üks vastane tabeli tipust (Tallinna FCI Levadia) ja üks lõpust (Tartu JK Tammeka).

Tallinna FC Floraga kohtub Paide linnameeskond Eesti jalgpalli karikavõistluste 1/8 finaalis ka homme. Ühtegi teist Järvamaa jalgpallivõistkonda karikavõistlustel konkurentsi jäänud ei ole.

Eelmise nädalavahetusega said läbi mängud ka kolmanda liiga lõuna/lääne piirkonnas. Seal tuli 64 punktiga esimeseks Paide linnameeskond III. (JT)

TULEMUSED

Eesti jalgpalli-meistrivõistlused

Premium liiga: Paide linnameeskond – Tallinna Flora 0:1.

Esiliiga B: Paide linnameeskond U21 – FC Nõmme United 1:2.

II liiga: Paide linnameeskond III – Raplamaa JK 4:3.

Tulevased kodumängud

Kolmapäeval kl 19 Paide kunstmuruväljakul Paide linnameeskond-Tallinna FC Flora.

Allikas: EJL

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles