Järva vallas tuleb taas võrkpalli rahvaliiga

Kuido Saarpuu
Copy
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Ants Liigus

Eelmisel saalihooajal alustanud Järva valla võrkpalli rahvaliiga on korraldajate sõnul saanud positiivset tagasisidet ning ka algaval hooajal on rahvaliiga tulemas. Kõik soovijad on oodatud liituma.

Võistkondi võib kokku panna piirkonniti, koos töö- või koolikaaslastega, pere- või tutvusringkondade põhjal. Kuna tegu on segavõistkondadega, siis tuleks arvesse võtta, et võistkonnas peab  korraga väljakul olema kuus mängijat, kellest kaks on naismängijad või kui naismängijaid napib, siis võib teda asendada 60+ meesmängija.

Uuel hooajal on plaanis mängida kord kuus  üheaegselt erinevates võimlates, kus õhtu jooksul  ei tule kokku üle kolme mängu ja ühel võistkonnal mitte üle kahe mängu. Sellise graafikuga mängitakse plaanide kohaselt detsembrist märtsini läbi põhiturniiri mängud. Põhiturniiril saavad kõik võistkonnad korra omavahel mõõtu võtta. Aprillis aga saaksid kõik võistkonnad kokku Imaveres, kus kahel väljakul toimuksid juba kohamängud, autasustamine ja suur auhinnaloos osalejate vahel.

Rahvaliiga juhend, täpsem ajakava ja mängukohad selguvad peale eelregistreerimise lõppu. Eelregistreerimine Järva valla võrkpalli rahvaliigas osalemiseks kestab 17. novembrini ja registreerida saab aadressil  aravete.spordikeskus@jarva.ee  või tel 514 5653 (Leo Matikainen) või aadressil jaak.tammik@jarva.ee või tel 5814 5847 (Jaak Tammik). Eelregistreerimisel soovitakse ainult võistkonna täpset nimetust. Mängijate registreerimine toimub vahetult enne esimeste mängude algust vastavalt juhendile. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles