Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Ööl vastu pühapäeva on Paides muusika- ja teatrimaja ees puruks pekstud bussiootekoja aknad. Kaks nädalat varem lõhuti Laial tänaval kolmel ööl tänavalugustuskilpe, mistõttu oli osa linnast pime ja oli üksnes vedamine, et laamendajad surma ei saanud. Septembri keskpaigas jäid Vallimäel lõhkujatele ette tänavalgustuspostid. Paide linnapea Priit Värk sõnas, et lühikese ajaga on linnale tekitatud kahju ligikaudu 10 000 eurot.

* Oktoobri lõpus tabas eelkõige Lõuna-Eesti piirkonda torm, mis pani raskesse olukorda ka paljud põllumehed. Järva Teataja uuris, kuidas on võimalikuks elektrikatkestuseks valmistunud siinsed põllumehed ja kui kaua loomad ilma elektrita vastu peavad. Estonia OÜ juhatuse esimees Ain Aasa ütles, et neil on kõikides lüpsilautades elektrigeneraatorid. Need on küll kallid, aga pikas perspektiivis on siiski odavam soetada generaator kui piima kaotada, eriti kui laut on tuhandepealine.

* Järgmise aasta aprillis-mais saab paari nädala vältel Järvamaa esimest korda kaitseväe suurõppuse «Kevadtorm» lahingute keskseks lavaks. Ulatuslik väliõppus puudutab ennekõike Tallinna–Tartu maanteest lääne poole jäävat ala.

* Nädalavahetusel juhtus Järvamaal hulk liiklusõnnetusi, millest suurema osa võib panna tähelepanematuse arvele. Nädalavahetusel oli Järvamaal ilm küll sombune, kuid teeolud olid hilissügise kohta igati eeskujulikud. Talvisemaid olusid lubab ilmateenistus alles sel nädalal.

* Laupäeval Türi kunstmuruväljakul peetud Türi Kunstmuru Cupist võttis sel korral osa viis meeskonda. Karika viis koju Paide U30. Selle jalgpalliturniiriga lõpetas kolmandas liigas tänavu teiseks tulnud Türi Ganvix oma hooaja. Päeva esimeses pooles mängiti jalgpalli, aga teises pooles oli puhkemajas koosviibimine, kust kaks mängumeest lahkusid Egiptuse-reisiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles