Korvpallurid jätkavad vahegrupimänge

Kuido Saarpuu
Copy
Retro jätkab Järvamaa korvpalli-karikavõistluste keskmises, aga Järva-Jaani (kollases) nõrgemas vahegrupis.
Retro jätkab Järvamaa korvpalli-karikavõistluste keskmises, aga Järva-Jaani (kollases) nõrgemas vahegrupis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Oktoobri lõpus Paides alanud maakonna karikavõistlused korvapllis jätkuvad sel nädalavahetusel maakonna eri paigus vahegrupimängudega.

D-vahegrupis mängivad finaalturniiri esimesest kuni kolmanda kohani Ambla ja Viking, Ambla ja Kareda ning Viking ja Kareda. E-vahegrupis selgitavad neljandat kuni kuuendat kohta Retro ja Türi, Retro ja Paide X, Türi ja Paide X ning F-vahegrupis seitsmendat, kaheksandat ja üheksandat kohta KK7 ja Järva-Jaani, KK7 ja Väätsa, Väätsa ja Järva-Jaani.

Mängud algasid juba kolmapäeval, mil Järva-Jaani gümnaasiumi võimlas läksid vastamisi Järva-Jaani ja KK7. Reedel kell 19 kohtuvad Paide E-Piima spordihallis Paide X ja Türi. Laupäeval (kl 12 Retro – Paide X, kl 13.30 Ambla – Viking, kl 15 Viking – Kareda, kl 16.30 Ambla – Kareda) ja pühapäeval (kl 12 Retro – Türi, kl 13.30 Järva-Jaani – Väätsa) peetakse mänge Aravetel. Üks mäng jääb ka järgmisse laupäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles