Viikingid jäid vastasele alla

Kuido Saarpuu
Copy
Paide Viking Window korvpallimeeskond
Paide Viking Window korvpallimeeskond Foto: Germo Aabla

Saku korvpalli esiliigas peeti eelmisel nädalal kohtumine, milles liigatabeli liider Eesti Maaülikool/SKARCON alistas Paides Paide Viking Window tulemusega 105:76. 

Neljanda järjestikuse võidu teeninud Maaülikool alustas kohtumist võimsa avaveerandi, kui viskas 34 punkti vastaste 19 vastu. Kui teisel mänguperioodil jõuvahekorrad ühtlustusid, siis kolmas veerand kuulus taaskord täielikult EMÜ-le (30:15) ja otsustavale kümnele mänguminutile mindi vastu soliidses 83:48 eduseisus. Paide suutis viimase neljandiku küll võita, kuid hooaja kolmandast kaotusest see neid ei päästnud.

Võitjate poolelt kogus Joosep Russak 28 punkti ja 9 lauapalli. Ken Karja lisas 16 ja Gert Kaldmäe arvele jäi 15 silma. Paide suurimad korvikütid olid Rauno Nurklik 15 ning Margo Liivand ja Sass Karemäe 10 punktiga. 

Maaülikool on hetkel kuue võidu ja ühe kaotusega turniiritabeli liider, Paide on nelja võidu ja kolme kaotusega 12 meeskonna seas kuuendal positsioonil.

Järgmise kohtumise peab Paide Viking Window meeskond selle nädala reedel võõrsil tabelis hetkel üheksandat kohta hoidva Baltecoga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles