Noored võrkpallurid ootavad toetust

Anne Põder
Copy
Hanna-Liina ja Hanna-Liisa Press said noore võrkpalluri stipendiumi kolm aastat tagasi.
Hanna-Liina ja Hanna-Liisa Press said noore võrkpalluri stipendiumi kolm aastat tagasi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kogukonnafondi toel on juba aastaid raha kogutud Järvamaa noorte võrkpallurite tunnustamiseks ja motiveerimiseks. Kuna igal aastal antakse selleks loodud Peet Raigi sihtkapitalist kahele võrkpallurile väike rahasüst, siis vajab toetusfond pidevalt täitmist.

Stipendiumi suurus on 200 eurot ning see antakse kuni 21-aastasele Järvamaa võrkpallurile, kes on oma sportlike saavutuste või arenguga olnud silmapaistev.

Paide võrkpalliklui treener Piret Reinfeld ütles, et pöördub tavaliselt iga-aastaste annetajate ning võrkpalli toetajate poole isiklikult meili teel, kuid suureks abiks oleks, kui ka need inimesed, kellele Järvamaa võrkpalli käekäik vähegi korda läheb, saaksid anda oma panuse. "Ma kutsuksid sihtkapitali toetamisel kaasa lööma kunagisi ja praeguseid võrkpalliharrastajaid, treeningutes osalevate laste ja noorte vanemaid, vanavanemaid ning sõpru-tuttavaid. Annetatavad summad ei pea olema suured, kuid paljude inimeste pisku teeb lõpuks kokku midagi suurt," lausus ta.

Annetusi saab teha Järvamaa kogukonnafondi annetuskeskkonnas või SA Järvamaa Kogukonnafond arveldusarvele EE642200221023628002 Swedbank, märksõnaga „Noor võrkpallur“. Annetustele kehtib tulumaksusoodustus.

Kuni 6. detsembrini võtab kogukonnafond vastu ka taotlusi käesoleva aasta toetuse või stipendiumi kandidaatidele. Elektroonse taotlusvormi saab täita Järvamaa Kogukonnafondi kodulehele www.annetuskeskkond.net alalehel "taotlusvormid".

Stipendiumi üleandmine toimub 29.detsembril kas Eesti karikavõistluste finaalide ajal või õhtusel spordigalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles