Võrkpalliveteranid panid aastale punkti

Kuido Saarpuu
Copy
Foto: Erakogu

Tallinna lähistel ja Paides peetud võrkpalliturniiridel saadud teiste kohtadega panid Paide võrkpalliveteranid spordiaastale punkti.

Võrkpalliveteran Enn Sõmer ütles, et Peetris oli nelja meeskonna osalusel üks rahvusvaheline turniir. Osalesid Paide ja Keila mehed, Tallinna Kalev ning Soomest Uljas team. Meie mehed said seal soomlaste järel teise koha.

Laupäeval Paide linnavõimlas peetud rahvusvahelisel 38. sügisturniiril seenioritele said mehed taas teise koha. Enn Sõmer täpsustas, et ühtlasi on see turniir pühendatud ka Eesti võrkpalli sajandale aastapäevale ja Peet Raigi 81. sünniaastapäevale.

Sealgi osales neli meeskonda- Uljas team, Tallinna Kalev, Võsu volle ja Paide seeniorid. Meie mehed mängisid koosseisus: Jaanus Seema, Jaanus Pilv, Valdeko Lugna, Peep Neier, Aarne Aljamaa, Eiko Tasa, Toivo Pihlik ja Enn Eelmäe.

Foto: Erakogu

Sõmer kinnitas, et mängud olid igati tasavägised, kuid see polnud ainus oluline asi sellest päevas. „Käisime ka spordihallis ja panime Peet Raigi bareljeefi ette lillekorvi. Mina käisin reedel ka Tallinnas ja panin Raigi kalmule mälestusküünla,“ täpsustas ta.

Turniiri toetasid Paide linn, Verston ehitus ja Kuma. Tänusõnad ütles Enn Sõmer edasi ka Piret Reinfeldile Paide võrkpalliklubist. (JT)

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles