Korvpalli-karikavõistlused said peetud

Kuido Saarpuu
Copy
Korvpall
Korvpall Foto: Margus Ansu.

Järvamaa korvpalli karikavõistlustel said lõppenud nädalavahetusel kohad jagatud. Finaalmängus oli Ambla 66:57 üle Vikingist. Kolmanda koha võttis aga 54:49 Türist üle olnud Kareda.

Karikavõistluste korraldaja Viljar Pennert on Järva Teatajale selgitanud, et maakonna korvpallivõistluste kõige suurem muudatus 2019.-2020. hooajal on asjaolu, et aasta teises pooles mängitakse karika- ja esimeses pooles meistrivõistlusi. «Muudatus on tehtud seetõttu, et ka karikavõistluste mängud oleksid suurema tähendusega ja kohe algusest olulised,» ütles ta.

Järgmise aasta jaanuaris algavad Järvamaa korvpalli-meistrivõistlused, mis on samuti üles ehitatud nädalavahetuste peale. Pennert pakkus sügisel, et karikavõistlustega võrreldes uusi osalejaid meistrivõistlusteks loota ei tasuks. «Koosseise saab meistrivõistlusteks muuta, kuid pigem võib arvata, et liiga õhukese meeskonnaga karikavõistlusi mänginud meistrivõistlustele välja ei tule,» põhjendas ta. «Järvamaal rohkem ressurssi korvpallurite väljapanekuks aga ei leidu.»

On kokkulepe, et iga võistkond saab korraldada ühe nädalavahetuse ehk meistrivõistlusi mängitakse uuel aastal ka näiteks Väätsal, Türil ja Tarbjal.

Karikavõistluste korraldaja Viljar Pennert on Järva Teatajale selgitanud, et maakonna korvpallivõistluste kõige suurem muudatus 2019.-2020. hooajal on asjaolu, et aasta teises pooles mängitakse karika- ja esimeses pooles meistrivõistlusi.

Eelmisel hooajal tuli maakonna meistriks Retro. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles